3 tips til at skabe plads til opbevaring i bryggerset

Mand der vasker tøj i sit bryggers
3 tips til at skabe plads til opbevaring i bryggerset
Henrik Andersen
-
17/03/2023
-

Det er vigtigt, at dit bryggers ikke bare ser godt ud. Det skal selvfølgelig være indbydende, så man får lyst til at træde indenfor, men herudover skal det også være både funktionelt og indrettet på en måde, så du har plads til opbevaring. Det får du flere gode råd til, hvordan du gør, her.

Brug knagerækker ved hoveddøren

Hvis du gerne vil have et sted at hænge dit overtøj i det øjeblik, du træder ind ad døren, så er det vigtigt, at det ikke er placeret langt fra din hoveddør. Du kan derfor med fordel hænge en knagerække op, som gør det muligt at tage din frakke på, når du skal ud af døren, mens du også kan hænge den, når du kommer hjem.

En knagerække ved hoveddøren er desuden nyttig, når du har gæster på besøg. Her kan de nemt hænge deres overtøj og tasker på knagerækken, så de ikke behøver at lægge det på gulvet, en stol eller lignende. På den måde bliver det nemmere at undgå et rodet udtryk på dit bryggers, hvilket er en klar fordel både for dig og dine gæster.

Gem rodet væk i bryggersskabe

Bryggerset er typisk et rum, der er dedikeret til opbevaring og vaskeri. Derfor er det ofte et godt sted at gemme ting, der ikke behøver at være fremme hele tiden – og her er det en oplagt løsning at gemme rodet væk i et bryggersskab. Du kan bruge skabspladsen til at organisere ting som ekstra tøj, rengøringsmidler, værktøj eller hobbyudstyr.

Hvis du har børn, kan du også bruge bryggersskabene til at opbevare deres sportsudstyr, sko og overtøj. Der er mange muligheder, og du kan få mange former for bryggersskabe, som har dét til fælles, at de er gode til at gemme rodet ad vejen, så det i stedet bliver organiseret og gemt ét sted.

Ønsker du at skabe et gennemført udtryk i dit bryggers, så kan det være en god idé at vælge minimalistiske bryggersskabe, som ikke gør det store væsen ud af sig selv. Her kan du samtidig med fordel vælge dem i en farve, der går i ét med de andre farver i bryggerset, så de ikke tiltrækker for meget opmærksomhed.

Copyright 2024 - Pilanto Aps